Saturday, June 28, 2014

Promosi Premium Beautiful

Sempena Ramadhan ni saya nak buat promosi Premium Beautiful.


PB HARGA PROMOSI 

RM2400 ---> RM2000
RM2600---> RM2200FREE GIFT(worth rm42)  


+ FREE DELIVERYCALL ME TO BOOK YOUR SET NOW!

Love,
Reen Khalid 0192677058

Tak rugi invest sikit untuk kesihatan dalaman dan luaran badan wanita tersayang. Fungsi premium beautiful 70% untuk kesihatan dan 30% kecantikan. Dapat badan yang kurus/slim ada lah bonus besar.
Premium beautiful sudah berada dipasaran selama 20tahun tapi harga tak pernah berubah selama 2otahun tu..tetap sama sampai sekarang.

Ramai yang telah berpuas hati sebab kualiti kain yang lembut dan selesa. ada warranty seumur hidup....jika pb ada kerosakan boleh dibaiki tanpa bayaran kos semuanya adalah FREE.
Mana ada syarikat baju dalam yang boleh baiki balik jika bra yang kita dah pakai selama 5tahun rosak or koyak...hujungnya kita akan buang dan beli bra baru. Kita pula selalunya kan beli baju dalam dalam 6bulan-setahun..berapa banyak kita perlu beli. Sedangkan dengan PB boleh tahan lebih dari 10tahun tanpa kerosakan apa2. Jika ada rosak boleh dibaiki pula tu. Memang berbaloi duit yang kita laburkan. Wanita mana tak nak sihat dan cantik kan. Semua mesti nak.

Premium beautiful membentuk badan wanita dengan sempurna kedudukan 'aset' kita.

Kedudukan 'aset' yang betul dan kita akan rasa selera.
Ada yang pakai begini ke ? ..oh no!!! WRONG!Selepas memakai Premium Beautiful badan jadi KEMAS dan ADA POTONGAN BADAN YANG CANTIK.

 2 JENIS PREMIUM BEAUTIFUL:

1. PREMIUM BEAUTIFUL CLASSIC (set ini dipakai dulu selama 6BULAN baru boleh pakai PB elegance)
2. PREMIUM BEAUTIFUL ELEGANCE ( Set ini dipakai SELEPAS memakai set pPB classic)SETIAP WANITA PERLU ADA SET PREMIUM BEAUTIFUL INI.

CALL/WHATSAPP SEKARANG UNTUK DAPATKAN HARGA PROMOSI!!!