Wednesday, August 27, 2014

Top Agent Bio Seleza


Dapatkan Pakej promo sekarang!!!Ini barang keperluan wanita sepanjang hayat so demand memang sangat2 tinggi. 

Jadi ejen kami sekarang!!
terbuka untuk semua yang berminat nak pakai sendiri atau untuk pendapatan sampingan setiap bulan yang tak kurang rm3000++!!! wowww...jual pad je kan. Pad berkualiti sambutannya lain macam sikit...macam pisang goreng panas...sentiasa panasss!!!

bioseleza,reenkhalid,hai-o,usahawan,topejenbioseleza,hargabioseleza,sanitarypad,tualawanita

Pengalaman saya sendiri...boleh menjual sebanyak 20kotak Bio Seleza hanya dalam masa sehari..dapat untung Rm340/sehari..woww!!!!

kalau di kali kan 10 hari dah rm3400...kalau sebuan 30hari...dapat RM10200! 
ya Allah alhamdulillah sangat2 kan. 
Sambil membantu wanita lain upgradekan kesihatan rahim dan miss V, kita juga dapat income...extra income setiap bulan macam ni.

Dapat rm3000 as extra income tu dah cukup bagi saya...dapat bayar semua bils, nak bayar kad kredit, nak bayar yuran tuition anak, nak bayar hutang kutu ke, nak sedekah lebih setiap bulan ke..semua boleh. Bagi saya yang paling penting..saya suka simpan duit/saving sebanyak rm2000. Bakinya saya guna tuk kegunaan seluruh family. Alhamdulillah. Suami dan anak2pun merasa hasil usaha kita kan. Sama2 rasa.
Itu baru minima rm3k yang kita dapat...klu full sebulan dapat jual 20kotak sehari...haa simpanlah rm10000 tu untuk sambung belajar anak2 esok kat universiti.

Tunggu apa lagi...zaman sekarang dah menjadi perkara biasa mencari side income. Tengok artis malaysia...ramai sangat dah berniaga sampingan seperti rita rudaini, enot, eira syazira, zarina zainudin dan ramai sangat lagi. Ada yang berniaga barang kecantikan, ataupun biskut raya dll.
Mereka yang dah terkenalpun tak rasa malu atau bersalah nak buat extra income lagi walaupun dah hidup senang. Inikan kita pula sebagai suri rumah or student yang masih terkais tiap bulan...tak kan tak nak usaha kot..tak kan lah.

MOdal pun kecil je..sekali keluar modal pula tu. Tinggal nak jual je dan guna sendiri. Saya suka niaga barang kesihatan wanita. Sebab rasanya kalau dalaman dah cantik, sudah tentu luaran lagi hebat...ye dak.
Berniaga pula dari rumah je..online sajoo...keluar sekadar nak pos barang je. Selalu customer nak beli... mai datang rumah je ambik barangkan. 
Period mana boleh dihalang2 kan...masa dia nak datang terus je meluncur laju...so tuala wanita wajib ada selagi hayat. Walaupun dah menopos kena pakai panty liner untuk rasa selesa.

so tak mo bebel banyak hari ni...
masa itu emas...tak menunggu kita...sila kejar laju2..kejorr yop kejorrr!

Berminat nak jadi ejen tuala wanita Bio Seleza dengan income rm3000 paling sikit sebulan boleh hubungi saya terus ye...
Nak buat demo tentang kebaikan tuala wanita ni tapi dalam kumpulan yang ramai ye ..boleh sangat2...just call saja ...

0192677058
reen Khalid.