Thursday, July 17, 2014

Premium Beautiful MAHAL ?


premiumbeautiful,reenkhalid,korset,corset

Banyak kali saya mendengar mereka diluar sana mengatakan Premium Beautiful MAHAL!!
"tak nak lah beli...mahal bebenor...sama je korset kat luar sana dgn pb ni..." 
tapi kalau ada yg offer rm300 full set pb (sekenhand or saiz tak betul)..wahhhh berebut rebut nak beli pula kannn...huhuuu... nampak sangatlah semua berminat dan berangan nak pakai PB tapi sebab kata muahallll  tu yang ada kata2 negatif keluar. ermmm ... tak patut...tak patut... dalam pada kutuk2 PB..tapi dalam hati teringinnnn sangat2 kannn...baik ngaku...hee  :)Rasanya tak adil kalau yang di katakan mahal hanya dari segi HARGA tanpa melihat KUALITINYA, KEMEWAHANNYA, KESELESAANNYA DAN FUNGSINYA DALAM KESIHATAN BADAN WANITA.


Mahal ke atau BERPATUTAN ?!!


Premium Beautiful adalah sangat BERPATUTAN kerana:

  • Premium Beautiful mendapat ANUGERAH SUPERBRAND AWARD. Malaysian CHOICE. Selepas 20tahun berada dipasaran TETAP MENJADI PILIHAN wanita di MALAYSIA. MARKET Premium Beautiful tetap maintain hingga hari ini. (sudah 22tahun dipasaran).

  • Korset/bajudalam mana yang pernah dapat anugerah SUPERBRAND ni...jawapannya TIDAK ADA. 
Premium Beautiful is the Best Corset!!!

  • PB juga ada LIFETIME WARRANTY ...jika ada kerosakan setelah pakai bertahun-tahun boleh hantar repair ..dan ianya FREE. Apa yang best didunia ni adalah BENDA PERCUMA!  Tidak dikenakan bayaranpun. Special kan... selalu kalau baju dalam lain, dahlah pakai bertahun dah nampak buruk pastu buang ja kan. Premium Beautiful tak pernah buruk. Sentiasa nampak baru. Sebab menggunakan fabriknya sangat berkualiti tinggi iaitu Akwadyne dan Akwatek. 

  • Premium Beautiful mengandungi FIR..Far Infrared Ray- Key of health. 

  • Dicipta 70% untuk kesihatan dan 30% untuk kecantikan = keyakinan diri.

Bagi mereka yang sudah merasa memakai PB ni memang sangat2 berpuas hati. Perlulah dengan SAIZ yang betul dan cara pakai yang betul juga. So, belilah pada ejen yang bertauliah dan pakar mengenai premium beautiful ni. Saya antaranya. So jangan malu atau ragu nak hubungi saya jika berminat untuk membeli Premium Beautiful ini. Saya juga telah menggunkan PB ini sendiri.

Reen Khalid
0192677058


Testimoni memakai Premium Beautiful: